Dronning Elizabeth begravelse

Mens briterne stadig står i kø for at få mulighed for at vise dronningen den sidste ære så har dronning Elizabeths otte børnebørn her til aften stået æresvagt omkring hendes kiste. Det oplyser det danske kongehus på sin hjemmeside tirsdag.


Bvlcvcqkttoimm

Meghans sidste gestus for Elizabeth skaber overskrifter.

. September klokken 12 skal dronning Elizabeth begraves i Westminster Abbey. Det oplyser det danske kongehus på sin hjemmeside tirsdag. Det gjorde hende til den længst siddende monark i Storbritanniens historie.

Elizabeth nåede at sidde på tronen i 70 år - siden 1952. Elizabeth nåede at sidde på tronen i 70 år - siden 1952. Det har Buckingham Palace bekræftet ifølge BBC.

Det omtales som et av de største diplomatiske øyeblikkene dette århundret. Elizabeths ægtemand prins Philips begravelse. Dronning Elizabeth 96 ble da også feiret med en folkefest helt utenom det vanlige.

Men det er muligt at deres fælles sorg over at have mistet deres bedstemor dronning Elizabeth kan være med til at bygge bro over den kløft der er opstået mellem dem. Verken Russland eller Belarus blir invitert til dronning Elizabeths begravelse førstkommende mandag opplyser en britisk regjeringskilde. Kinas visepresident Wang Qishan deltar i dronning Elizabeths begravelse i London mandag på vegne av president Xi Jinping.

En tre kilometer lang parade og et hav av menneskene mer enn 10000 mennesker. Dronning Elizabeth IIs begravelse vil blive afholdt mandag den 19. Dronning Elizabeth døde torsdag efter at have siddet på den britiske trone i 70 år siden 1952.

De forskellige ceremonier i forbindelse med dronning Elizabeths begravelse fortsætter. I slutningen af august var det forventet at de sammen ville markere 25-års dagen for deres mor prinsesse Dianas. Siden regentens død i torsdags har der været spekulationer om hvornår begravelsen skulle afholdes men rygterne har svirret om netop den 19.

Opsigtsvækkende detalje fanget på kamera. Kronprinsesse Mary ikke velkommen ved dronning Elizabeths begravelse. Den historiske kirke har plads til op mod 2000 mennesker og der forventes at være fyldt med familie og ansatte til den afdøde monark foruden alverdens statsledere politikere og kongelige.

Dronning Margrethe kronprins Frederik og kronprinsesse Mary deltager alle ved dronning Elizabeths begravelse mandag i London. 2 days agoVerden Kinas visepresident deltar i dronning Elizabeths begravelse. Dronning Margrethe kronprins Frederik og kronprinsesse Mary deltager alle ved britiske dronning Elizabeths begravelse mandag i London.

En beklagelig fejl fra det britiske udenrigsministerium gør at kronprinsesse Mary alligevel ikke skal deltage i dronning Elizabeths begravelse. Det gjorde hende til den længst siddende monark i Storbritanniens historie. Det gjorde hende til den længst siddende monark i Storbritanniens historie.

Dronning Margrethe kronprins Frederik og kronprinsesse Mary deltager alle ved britiske dronning Elizabeths begravelse mandag i London. - Blasfemi Russiske myndigheter kritiserer beslutningen fra Storbritannia om ikke å invitere russiske ledere til dronning Elizabeths begravelse. 301 Moved Permanently.

Elizabeth nåede at sidde på tronen i 70 år - siden 1952. Det oplyser det danske kongehus på sin hjemmeside tirsdag. Del Del i Messenger Del på Twitter Del på E-post Kopier lenkeKopiert.

Men en af de royale. 1 day agoOver 500 kongelige statsledere og andre høytstående personer skal delta i dronning Elizabeths begravelse mandag. September i Westminster Abbey i London.

74 Del i Messenger Del på Twitter Del på E-post Kopier lenkeKopiert. Dronning Margrethe kronprins Frederik og kronprinsesse Mary deltager alle ved britiske dronning Elizabeths begravelse mandag i London. Dronning Elizabeths begravelse.

Det oplyser kongehuset på sin hjemmeside tirsdag.


P0d44ugtmseelm


Pzuqsuqj Wktwm


Rewseyukys Mnm


0ja 8k3ygow7em


Slik Blir Dronning Elizabeths Begravelse Detaljerte Planen Etter Hennes Dod


10yybmmufmjtjm


Dronning Elizabeth Er Dod Dette Skjer Na London Bridge Is Down


Dronning Elizabeth Iis Begravelse Tiar Med Grundig Planlegging Nyheter Idag


Downing Street Undskylder Til Dronning Elizabeth For At Feste Mens Landet Sorgede Over Prins Philips Dod Udland Dr


Dronning Elizabeth Ii Er Dod Tv 2 Direkte


Tvymcutctcfe6m


X4lis4p0vcggnm


Dronning Elizabeth Er Dod Dette Skjer Na London Bridge Is Down


Direkteoppdateringer Dronning Elizabeths Dod Og Begravelse Nyheter Idag


Dette Er Planen For Dronningens Begravelse


Dette Er Planen For Dronningens Begravelse


12vy50lr3ncxdm


Mtrgchsbn2g2tm


Dpfsy6zkinxbqm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1